Önemli Duyuru

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin Yaşar Hukuk Dergisi Ocak 2019 tarihinden itibaren hakemli dergi olarak yayın hayatına başlayacaktır.

Yaşar Hukuk Dergisi ile Hukuk alanında yüksek adalet bilincine sahip ve toplumsal sorunlara duyarlı, akademik nitelikleri yüksek bilimsel yazıların yayınlanmasını, böylece hukuk kuramının gelişmesini ve uygulamanın teorik olarak desteklenmesini hedeflemekteyiz. Bu hedefimize ulaşmak için katkılarınızı bekliyoruz.

Elektronik olarak yayınlanacak Dergi’nin, ilk aşamada Tübitak Ulakbim Dergi Park alt yapısını kullanarak Tübitak Ulakbim TR Hukuk Veri Tabanı dizininde taranması amaçlanmaktadır.

Dergide uygulanacak çift kör hakemlik sistemiyle makaleler akademik ölçütlere uygunluk açısından tarafsız hakemlerce değerlendirilecektir. Dergi ile ilgili ayrıntılı bilgi https://hukukdergi.yasar.edu.tr web sitesinde yer almaktadır.

Web sitesinde sunulan yayın ilkelerine uygun olarak hazırlanmış hukuk alanına ait özgün bilimsel makalelerinizi 20 Eylül 2018 tarihine kadar [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Yaşar Hukuk Dergisi Editörlüğü