Yaşar Hukuk Dergisi

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin Yaşar Hukuk Dergisi, Ocak 2019 tarihinden itibaren hakemli dergi olarak yayın hayatına başlamıştır.

Yaşar Hukuk Dergisi ile Hukuk alanında yüksek adalet bilincine sahip ve toplumsal sorunlara duyarlı, akademik nitelikleri yüksek bilimsel yazıların yayınlanmasını, böylece hukuk kuramının gelişmesini ve uygulamanın teorik olarak desteklenmesini hedeflemekteyiz. Bu hedefimize ulaşmak için katkılarınızı bekliyoruz.

Elektronik olarak yayınlanan Dergi’nin, Tübitak Ulakbim TR Hukuk Veri Tabanı dizininde taranması amaçlanmaktadır. Yaşar Hukuk Dergisi halihazırda Jurix veri tabanında taranmaktadır.

Dergide uygulanan çift kör hakemlik sistemiyle makaleler akademik ölçütlere uygunluk açısından tarafsız hakemlerce değerlendirilir.

Web sitesinde sunulan yayın ilkelerine uygun olarak hazırlanmış hukuk alanına ait özgün bilimsel makalelerinizi [email protected] adresine gönderebilir veya Dergi Park alt yapısını kullanarak iletebilirsiniz.

Yaşar Hukuk Dergisi Editörlüğü